Les famílies eduquem: Créixer amb pantalles

Conferències i tallers per a pares i mares

La regidoria d'Educació ha posat en marxa una nova edició del Programa d'Acompanyament Educatiu a les Famílies que realitza conferències i tallers per a activar la participació de les AMPA i per crear debat entre pares i mares sobre com educar als seus fills.
L'Ajuntament, a través de la regidoria d'Educació, realitza el Programa d'Acompanyament Educatiu a les Famílies (PAEF) que vol crear eines per tal que l'educació dels infantis i els joves sigui responsabilitat compartida entre l'escola, les famílies i també l'entorn (el barri, les entitats, els teixit associatiu). Aquest curs 2007-2008 s'acaba de posar en marxa una nova edició del PAEF amb tallers i cursos a tots els barris de la ciutat.

Una part de la feina del PAEF consisteix en l'Espai de Debat Educatiu. Es tracta de tallers per generar debats amb pares i mares sobre com educar als fills. Aquest curs es tractaran temes com ara com aconseguir acords entre la parella a l'hora de posar límits als fills; com educar en l'esforç i en el saber esperar; saber dir no sense sentir-se culpable; l'ús i l'abús de les tecnologies de la comunicació; com utilitzar el temps lliure fora de l'escola; o com conviure en diversitat. Posteriorment a cada trobada d'aquest tipus es fa arribar als participants el recull de les idees i continguts que s'hi ha tractat.

Els que estigueu interesssats en participar en 

  • Taller: Estratègia familiar en l´ús més segur d´internet i les xarxes socials, el 10 de Desembre a les 17.30h.
  • Fòrum Créxer amb pantalles, obert a totes les famílies d’infants i joves (3 a 16 anys) i que tindrà lloc el proper 11/12 de 16.45 a 19.30 
A Torre Barrina (Carret. Collblanc- Passatged´Amat, 9-13,Parc de la Marquesa) recordeu que heu de fer inscripció prèvia




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.