L´AMPA Ho ESCAMPA

L’AMPA HO ESCAMPA, es una publicació bimensual de L´Ajuntament de suport, una eina per a i de les AMPA de L’Hospitale.
Aquesta nova publicació, que tindrà una periodicitat bimensual, vol ser una nova eina per a les AMPA i de les AMPA, on les mateixes entitats sereu les protagonistes actives de les informacions i els temes que vagin apareixent.
Un dels objectius és ser un vehicle de coneixement mutu, d’intercanvi d’experiències, idees i propostes. Per facilitar això s’han definit un seguit de seccions en la publicació que ajuden a ordenar les informacions, que són:

Destaquem: Hi apareixeran els temes o informacions que tinguin una especial rellevància, per la seva importància, l’impacte o l’interès ciutadà.

Actualitat: Inclourà temes d’actualitat relacionats amb les AMPA o amb l’àmbit educatiu en un sentit ampli. L’inici de curs, jornades, canvis legislatius, etc.

Consultes: Podeu fer consultes sobre qualsevol tema relacionat amb les AMPA: jurídics, administratius, de gestió, d’organització d’activitats... Cercarem la resposta d’especialistes.

Formació: S’hi recolliran les diferents propostes formatives que puguin ser d’interès per a les AMPA o les famílies sòcies.

Ens recomanen: En cada número, alguna persona vinculada amb les AMPA ens recomanarà alguna cosa, tot s’hi val: un llibre, una pel·lícula, una obra de teatre, un concert, una excursió, un museu...

Concursos i subvencions: Aquí es mostraran les diferents convocatòries d’ajuts, públics i privats, que puguin ser d’interès de les AMPA.

Bones pràctiques: En aquest apartat, aniran apareixent bones pràctiques de les AMPA. Unes bones pràctiques que poden ser en qualsevol àmbit: una activitat, un taller, un sistema de gestió, un projecte...

Les nostres AMPA: Per facilitar-ne el mutu coneixement, la idea és que en cada número es faci la presentació d’una de les AMPA de la ciutat. Qui són, què fan, com ho fan... Ens ajudarà a conèixer-nos i facilitarà col·laborar i millorar.

Agenda: Per finalitzar, apareixerà una agenda dels actes més rellevants previstos, de les diferents AMPA o a la ciutat, que tinguin una especial significació o interès per a les AMPA.

Com podeu veure, aquesta mena de continguts no es poden elaborar sense la vostra participació. És per això que diem que és també una publicació de les AMPA, on vosaltres heu de ser els i les veritables protagonistes, que esdevingui un veritable altaveu del que feu.
I que també pugui ser un altaveu per a les vostres famílies. A més de l’objectiu de facilitar el coneixement i intercanvi entre les entitats, l’AMPA HO ESCAMPA vol ser també una eina útil per a cada AMPA, que afavoreixi la comunicació amb els socis i les sòcies.
En aquest sentit, us proposem que reenvieu la publicació als vostres associats. De ben segur serà un canal de comunicació de l’AMPA amb les famílies, i les ajudarà a conèixer millor la tasca que es fa i a valorar-la.
Us animen que llegiu el butlletí i hi participeu activament, proposant temes i millores en la
publicació. És tota vostra.

(Extracte del boletí nº 0)

Document L'AMPA ho escampa núm. 5
Document L'AMPA ho escampa núm. 4
Document L'AMPA ho escampa núm. 3
Document L'AMPA ho escampa núm. 2
Document Revista número 0
Document L'AMPA ho escampa núm. 0





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.